Лидерът на Воля Веселин Марешки е за обединение на патриотични формации

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки е за обединение на патриотични формации
Коментари Харесай

Патриотите пред ново обединение за вота на 11 юли, Марешки е "за"

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки е  " за " обединяване на патриотични обединения за идните парламентарни избори на 11 юли. Това излиза наяве от прессъобщение на " Воля " до медиите.

Предложение за това направи първо Валери Симеонов (НФСБ), водачът на останалата под 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание ВМРО  Красимир Каракачанов в четвъртък даде да се разбере, че приема предлагането,  като   прикани за обединяване за идните избори водачите на НФСБ, Атака и Воля и предложи нова формула - при нареждане на листите с кандидат-депутатите в нея да не вземат участие водачите на партиите.

В днешното прессъобщение на " Воля " се споделя:

" Предстои до дни управлението да излезе с публично решение. Идеята водачите да правят отстъпка крачка обратно и да не са водачи на листи ще предотврати всевъзможни офанзиви във връзка минали проблеми сред тях, които към този момент са решени. Политическа партия ВОЛЯ дефинира като верен ход възможното обединяване на партиотичните партии в България. Тази позиция неведнъж беше изразявана от водача на ВОЛЯ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна акция.

Компромисът и загърбването на егото са значими условия за реализиране на такава цел. Идеята водачите да правят отстъпка крачка обратно и да не са водачи на листи ще предотврати всевъзможни опити за офанзиви, свързани с от дълго време решени проблеми в връзките им.

Силно патриотично обединяване ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на нездравословната за обществото ни „ джендър идеология ”. Широко посланичество на патриотично настроените гласоподаватели ще може да сложи като главен приоритет въвеждане на съответни антикризисни ограничения в поддръжка на жителите и дребния и междинен бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на непознати емисари в ръководството на България и ще бъде поръчител за отбраната на националните ползи.

Такъв родолюбив съюз няма да допусне превръщането и на идващото Народно заседание в поле на ненавист, непросветеност и замяна на предизборни обещания. Както към този момент беше обявено от кабинета на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки, следва до дни управлението да разиска концепцията и да излезе с публично решение ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР